Naamsponsor

Kennemerland Rabbits in 2017 zonder naamsponsor: welk bedrijf wil onze talenten steunen?

In 2009, het eerste operationele jaar in het bestaan van de Baseball Academy Kennemerland, speelden de twee talententeams van de Academy in de competitie onder hun officiële verenigingsnaam ´Kennemerland Rabbits´. Vanaf het seizoen 2010 werden de Rabbits vijf jaar lang op fantastische en zeer betrokken wijze ondersteund door het Hoofddorpse bedrijf APPM Management Consultants. De teams kwamen vanwege het overeengekomen hoofdsponsorschap uit onder de naam ´APPM Rabbits´. In het jaar 2016 werd APPM als naamsponsor opgevolgd door WillMedia en kreeg de uitrusting een paars tintje mee vanwege de bedrijfskleuren van dit mediabedrijf.

En nu in 2017 zijn de Rabbits weer gewoon ´Kennemerland Rabbits´. Maar de zeer gemotiveerde talenten van de Academy die alles opzij zetten om hun droom waar te maken verdienen úw steun. Zij zoeken een bedrijf die zijn naam wil verbinden aan de Rabbits en het onze jongens gunt om zorgeloos en met de best beschikbare instructeurs en faciliteiten te kunnen trainen.

Als tegenprestatie zult u uw bedrijfsnaam nauwelijks aantreffen in de landelijke dagbladen of op televisie. Maar via regionaal nieuws en door de vele volgers van de Rabbits via eigen sociale media kanalen zal uw naam veel vallen en zijn er diverse mogelijkheden om uw bedrijf in het zonnetje te zetten. Op de website van de KNBSB zult u uw naam vrijwel altijd bovenaan in de competitieranglijsten zien staan: de Rabbits worden namelijk zeer regelmatig landskampioen en zijn hofleverancier van de Nederlandse Jong Oranje ploegen. Bovendien kunnen wij aantrekkelijke clinics organiseren waar onze instructeurs en talenten u en uw medewerkers plus familie een onvergetelijke dag zullen bezorgen. Kortom: uw verbintenis aan de Baseball Academy Kennemerland zal een schoolvoorbeeld zijn van maatschappelijk verantwoord ondernemen!

Wie o wie pakt deze honkbalhandschoen op?

Uw voorgangers:

‘Nederland mooier maken’ is het credo van APPM. En dat hebben zij op sportgebied zeer zeker gedaan! Allereerst via de baanbrekende schaatssprintploeg APPM. Met een bescheiden budget, maar een fantastisch gemotiveerde groep jonge schaatsters waaronder de broertjes Ronald en Michel Mulder, wist het team de schaatswereld te verrassen, te verbazen en te vernieuwen. Ook Finn zeiler Pieter-Jan Postma verdiende de steun van APPM en tot op de dag van vandaag helpt het bedrijf de APPM Schaatsacademie in Groningen.

En dus 5 mooie en vooral zeer succesvolle jaren ‘APPM Rabbits’!

In 2016 verbond WillMedia zich aan de Rabbits.

Media vind je overal zegt het bedrijf. ‘We kunnen er niet meer omheen in deze moderne maatschappij. Niet als consument, maar zeker niet als merk. Want iedereen wil media. Dus moet u aanwezig zijn waar uw doelgroep is. WillMedia begrijpt dat als geen ander’.