Komend weekend zullen de Rabbits voor het eerst hun thuiswedstrijden afwerken met gesponsorde ballen. De Aspiranten bijten a.s. zaterdag 20 mei om 10.00 de spits af tegen Rotterdam Unicorns met ballen die beschikbaar zijn gesteld door opa en oma Blijleven, de grootouders van Rabbit Mart. De Junioren spelen vanaf 15.00 uur hun wedstrijden met ballen van de familie van Pelt, ouders van Rabbit Siebe en initiatiefnemers van het idee om een ballensponsoractie op touw te zetten.

Sinds enige tijd is er een sponsorcommissie actief bij de Academy om ervoor te zorgen dat de jongens onbezorgd en maximaal kunnen trainen om zich verder te ontwikkelen. De komende dagen hoort u meer van hen! Maar intussen kunt u zich alvast aanmelden om ook voor € 50 per wedstrijd de jongens de ondersteunen middels de wedstrijdballen. Als tegenprestatie vermelden we uw naam via dit medium en zetten er uiteraard een prachtige foto bij van u, uw favoriete speler en de coach! Meld u aan door op dit bericht te reageren!

We hebben natuurlijk het liefst voor alle resterende thuiswedstrijden (6 weekeinden x 4 wedstrijden) een sponsor. Enkele wachtenden hebben zich al aangemeld! U verneemt spoedig wie dit zijn.

Mevr. van Straten

Peereboom Touringcars